Gott nytt år.

Jag önskar alla mina läsare en riktigt gott nytt år.


lite bilder


Now I'm back

har inte bloggat nu i några dagar, detta beror på att jag bara tagit de lugnt coh haftd e väldigt triftsamt hos mina föräldrar tills idag, där av har de inte blivit så mycket sittande vid datorn för att blogga. Men hoppas på att för bättra mig coh hitta insperation till att börja blogga igen också.

julaftonen

julen har varit kanon, men de burkar den ju alltid vara, har ätit gott och bara umgåtts med släkten, morbror gjorde en glatt överaskande och kom på besök. Julen som vi firar med släkten hos min moster är alltid lika härligt, vi har de bara lugnt och skönt och har verkligen mysigt rentav sagt.

Jag fick 2 saker på min jul-klappslista, en gryta och en sockerkaks-form, så yeeey, nu kan jag börja göra de jag tycker är kul, som baka och laga mat mera.. Underbart!

ett av snitt ifrån andra seasongen

Avsnittet Rose av The vampire diaries.
detta är de 8 avsnittet av sesong 2

Uppe med tuppen...Nä tidigare!

Halv två i natt ringde pojkvännens mobil, men han stängde av, efter de kunde jag inte sova, så gick upp vid fyra tiden och tog en liten yoghurt, sen tittade jag på klockan och tänkte att jag kunde göra frukost åt pojkvännen, så stekte på både ägg och korv så han fick i sig en ordentlig frukost.

Nu är de min tur att äta något, så blir en Billys och ett glas lime & äppel saft, på bilder ser de ut som vatten..
Tänkte se ett avsnitt med The Vampire Diaries nu ^^
Min frukost ↓

En låt som går i ett här hemma

Det är något speciellt med denna artist, lyssnar nästan bara på hennes musik numera, vet inte vafrör, då jag sällan gillar den här sortens musik, men lyssna gärna ändå på låten..

sen uppgång

nu i 3 dagar har jag kommit igång så sent, de spelar ingen roll vad klockan är, så har jag i alla fall kommit igång vid halv tre tre tiden nu i två dagar, jag tror jag går i taket, de här är inte bra alls, och på fredag ska man upp tidigt och då är de i alla fall tidigt för min del, för i familjen tar vi oss upp vid 8 - 9 tiden på julafton, vid 9 - 9.30 tiden kommer min kusin, sen far vi upp till våran farfar och säger god jul till honom innan vi far iväg till min moster och firar jul, jag hoppas på att jag kommer igång tidigare då i alla fall...

Tillbaka ...

har nu fått tillbaka internet igen, trevligt. Får se hur jag gör med bloggandet. kan hända att jag slutar helt med det. men får se som sagt..

internet problem..

Har haft internet till och från idag, så har inte vågat göra så mycket, har istället gjort tidsinställda inlägg idag pga detta problem.. Får se när jag kan skriva mina egna inlägg på bättre tider.

Du frågar jag svarar!


Good night sweetches!

speciellt efter denna natt som var så behöver jag ställa om dygnet ^^

4 Advent


Shushi dag...

Träffade en kompis jag inte träffat på evigheter igår hos föräldrarna, vi kom fram till att hon ska vara en av dem som ska äta sushi med mig nästa gång jag tar mig in till Uppsala. Så får se när de blir, innan jul & nyår blir de då inte, för de har jag värken råd och tid för...

The Vampire Diaries Season 2 Episode 7 Masquerade


RSS 2.0